Stappen na

Het project evaluerenInfomateriaal aan ons bezorgenResultaten van je project verspreiden  / Eindverslag invullen en indienen

Het project evalueren

Het afronden van jullie project verdient absoluut aandacht. Je haalt heel wat informatie uit een geslaagde evaluatie, laat deze zeker niet verloren gaan!
Zaken om zeker mee te nemen in de evaluatie: terugblik op de doelstellingen van het project, zowel voor de deelnemers als voor de organisatie, de samenwerking met alle betrokkenen, praktische zaken …
Een evaluatie kan je op een leuke manier aanpakken! Kijk eens achteraan in onze JINT publicatie ‘Blikopener’ voor enkele leuke tips.

Infomateriaal aan ons bezorgen

Wacht niet tot je het eindverslag doorstuurt om ons al informatie over je project op te sturen! We kijken erg uit naar films, foto’s (digitaal, liefst in zo hoog mogelijke resolutie), link naar website of blog, publicatie …
Zo kunnen wij de resultaten van je project mee helpen verspreiden en anderen ermee inspireren!

Resultaten van je project verspreiden 

Na het project staan de jongeren vaak te springen om hun ervaringen in de kijker te zetten. Ook jij hebt er baat bij dat de buitenwereld op de hoogte is van de resultaten van jullie project. Zo krijgen je collega’s bijvoorbeeld beter zicht op wat zo’n internationaal project allemaal teweeg kan brengen.
Tips om je project meer zichtbaarheid te geven lees je in onze JINT publicatie ‘Springstof’.

Eindverslag invullen en indienen

Diegene die de aanvraag indiende, moet ook - uiterlijk binnen de 2 maanden na afloop van het project - zorgen voor het inhoudelijk en financieel eindverslag. Dit  verloopt via de Mobility Tool+.
In bijlage III én artikel II.16 van de algemene voorwaarden lees je meer over de financiële bewijsstukken die je voor jouw project moet toevoegen aan het eindverslag. Op de pagina stappen tijdens je project lees je ook welke documenten je moet bijhouden tijdens je project.
Nadat we alle nodige inhoudelijke en financiële documenten van jou ontvangen hebben, krijg je van ons inhoudelijke feedback en maken we de eindafrekening op. Daarop ontvang je van ons het resterend bedrag waar je nog recht op hebt.
Bewaar alle officiële projectdocumenten (bv. aanvraagdossier, contract, bewijsstukken, eindafrekening enz.) tot minstens 5 jaar nadat het eindsaldo afgerekend en uitbetaald is. 

Groepsuitwisseling

Groepen jongeren ontmoeten elkaar rond een zelfgekozen thema. Ze werken zelf mee het programma uit. De rode draad: ideeën en ervaringen uitwisselen.
Na mijn studie sociologie besefte ik: je kan de wereld niet veranderen vanuit boeken. Mauro (22)

Budget groepsuitwisselingen 2018

881086
347513