Ondersteuning

Het Youth in Action team van JINT zet je op weg om een kwaliteitsvol Youth in Action project uit te werken. Op de Youth in Action website en de JINT website vind je alles wat je nodig hebt om een kwaliteitsvol projectvoorstel in te dienen en je goedgekeurd project verder op te volgen:

TIP
Heb je een idee voor een project, maar ben je niet zeker bij welke mogelijkheid jouw idee het beste past?
Kom dan naar onze volgende info- en vormingsdag. Daar krijg je alle info over de verschillende mogelijkheden en kan je een persoonlijk overleg met een van de Youth in Action collega’s aanvragen.

 

Welke ondersteuning is er?
 

Wil je een Youth in Action aanvraag bij ons indienen? Dan kan je rekenen op technische ondersteuning (over de spelregels, problemen met formulieren…).

Ben je een nieuwe indiener in een bepaald soort Youth in Action project (bv. je eerste groepsuitwisseling of partnerschapsproject)? Is nog maar één zo’n project van jouw organisatie goedgekeurd? Of werk je met jongeren uit een bijzondere doelgroep?
Dan kan je daarnaast ook rekenen op ondersteuning op maat, zelfs als je al een ander soort Youth in Action project opzette. Zo komt je project met dezelfde bagage aan de startlijn als dat van een organisatie met meer ervaring.
Stuur ons ten laatste 2 weken voor de deadline (hoe vroeger, hoe liever!) jouw ingevulde aanvraagformulier om van ons feedback op maat te krijgen.

TIP
Leg je oor te luister bij andere organisaties uit vorige projecten of uit je netwerk. Als ervaren indieners kan je daarnaast ook input halen uit de feedback die je op vorige projectvoorstellen, eindverslagen en eventueel projectbezoeken kreeg. Gebruik de overzichten en tips bij elke mogelijkheid hier op de site.

Niet gevonden wat je zocht?
 

Contacteer het Youth in Action team.

Het veranderde mijn kijk op de wereld en de mensen rondom me. Een echte aanrader! Mare (17)